Skater XL PS4'e de Gelecek

03.03.2020 21:04 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Easy Day Studios, kaykay oyunu Skater XL'in PlayStation 4 versiyonunu duyurdu.

Skater XL Aralık 2018'de Steam'de erken erişime açıldı. Tam sürümü bu yıl içinde daha önce doğrulanan Xbox One, Switch ve PC versiyonları ile birlikte PlayStation 4 için de çıkacak.
 
Oyun hakkında:
 

Skater XL kaykay oyunlarında bir evrim.
 
Gerçek dünyadan bilindik kaykay yerlerinde kayarken eşsiz kontroller ve hareketlerinize kusursuzca tepki veren oynanış deneyiminin keyfini çıkarın. Kaykayı çevirmeden ayaklarınızı hareket ettirme şeklinize kadar kendi stilinizi yansıtın. Kaykayınıza daha önce hiç olmadığı gibi bağlı hissedin.
 
Çığır açan ve sezgisel yeni kontroller ile birlikte bir oyunda kaykay kaymak hiç bu kadar gerçekçi, akıcı ve tepkisel olmamıştı. 

 
Oyunun fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skater XL Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Easy Day Studios Pty Ltd Dağıtıcısı: Easy Day Studios Pty Ltd Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 8 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 9 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 10 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler