Skullgirls 2nd Encore Xbox One Versiyonu Süresiz Olarak Ertelendi

18.10.2019 09:31 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Skybound Games ve geliştirici Lab Zero Games, Skullgirls 2nd Encore Xbox One versiyonunun 'geliştirme sürecinde ortaya çıkan öngörülemeyen sorunlar ve üretim zorlukları' sebebiyle süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.
 
Switch versiyonunun çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. 22 Ekim'de çıkacak. Oyun şu anda PlayStation 4, PS Vita ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Skullgirls 2nd Encore güzel, hızlı tempolu, iki boyutlu bir dövüş oyunudur ve oyunculara olağanüstü Karanlık Deco dünyasında acımasız savaşçıların kontrolünü verir. 14 vahşi özgün karakterin her biri eşsiz oyun mekaniği ve bolca kişilik sunar.
 
Skullgirls 2nd Encore, hayranların beğendiği alışıldık ve rekabete dayalı muhteşem bir dövüş oyunudur. Daimi hayranları, tamamen seslendirilmiş hikaye modunu, kapsamlı oyun öğreticilerini ve ünlü Japon oyun müziği bestekarı Michiru Yamane'nin müziklerini çok sevecekler. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 10 Dk önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 2 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler