Sky: Children of the Light, Switch'e Haziran Sonunda Gelecek

22.06.2021 14:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Flower ve Journey gibi yapımların yaratıcısı olan indie video oyunu geliştiricisi thatgamecompany, Sky: Children of the Light'ın Nintendo Switch versiyonu için yeni bir fragman yayınladı. Lansman fragmanı şu anda YouTube kanalında mevcut. Sky: Children of the Light, dünya çapında 29 Haziran 2021'de Nintendo Switch'te çıkacak.
 
Sky: Children of the Light, iOS cihazlara 2019 yılında çıktı. Android sürümü ise bir yıldan kısa bir süre sonra 2020'de çıktı. thatgamecompany, Sky'ın Switch portunu ilk olarak 2020'de duyurdu. Ancak COVID-19 salgını nedeniyle 2021 yılına kadar ertelendi. 
 
Fragman kısa olmasına rağmen basit görselleri ve orkestra müziğini ön plana çıkarıyor. Fragmanı buradan izleyebilirsiniz: 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sky: Children of the Light Platformlar: Mobil Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Thatgamecompany Tür: macera Çıkış Tarihi: 16 Temmuz 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler