Skylanders Trap Team Tabletlere de Geliyor

17.09.2014 11:47 Alkan Adakaner


       Activision Blizzard'ın oyunu Skylanders Trap Team tabletler için de piyasaya süreceğini ve bunun konsol versiyonuyla aynı anda çıkacak olan ilk Skylanders oyunu olacağını duyurdu. Oyunun tablet versiyonu konsol kalitesinde grafikleri ile aynı deneyimi sunacak ve kendi yüksek performanslı kumandası sayesinde Skylanders serisinde önemli bir teknolojik atılıma daha yol açacak.
 
    Skylanders Trap Team’in tablet versiyonu, tabletlerin teknolojik sınırlarını zorlayan canlı ve geniş ortamlarda konsol kalitesinde grafiklerle, konsol versiyonu ile aynı oynanışa dayanan macerayı sunuyor. Oyunun konsol versiyonunda olduğu gibi tüm oyuncaklar platformlar arası uyumlu olacak ve tüm yetenek ve geliştirmelerini koruyacaklar.

    Activision ayrıca Skylanders: Trap Team için yeni bir mod da duyurdu. Bu mod "Kaos" için hazırlanmış. Yapılan resmi açıklamada bu modla ilgili şu sözlere yer verildi.
 
    Tüm Skylands’in en ünlü kötü adamı İmparator Kaos onuruna hazırladığı yepyeni şeytani oyun modunu resmi olarak duyurdu! Görkemli “Kaos Doom Challenge” modumda sizin gibi ağlaşan Portal Masterler git gide zorlaşan şahsi minyonlarıma karşı o aciz Skylander ordunuzu kullanarak hayatta kalmaya çalışabileceksiniz.

Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skylanders Trap Team Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler