Skylanders ve Disney Infinite 2.0 Etkinlikleri Çocukların Yüzünü Güldürdü

29.04.2015 13:23 Tunahan Safdır


     Geçtiğimiz hafta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Aral tarafından birçok AVM'de düzenlenen etkinliklerle çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.
 
     20-26 Nisan tarihleri arasında önde gelen AVM'lerde düzenlenen Skylanders ve Disney Infinity 2.0 etkinliklerinde çocuklar gönüllerince eğlenerek bayramlarını kutladılar. Etkinliğe büyük ilgi gösteren çocuklar, simli dövme ve photoshoter aktiviteleriyle eğlenceli dakikalar geçirdi. Ayrıca etkinliğe katılan çocuklara karakter maskeleri ve ve sürpriz hediyeler dağıtıldı.
 
     Rotary 2420. Bölge Engelsiz Yaşam Komitesi'nin katılımı ile ayrı bir önem kazanan etkinlikte down sendromlu çocuklar da oyunlarla doyasıya eğlenme fırsatı yakaladı. Meydan İstanbul AVM'de gerçekleştirilen etkinliklerde down sendromlu çocuklar tarafından oluşturulan bando takımının gösterisi ise her yaştan katılımcının beğenisini topladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disney: Infinity 2.0 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Disney Interactive Studios Dağıtıcısı: Disney Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler