Skylanders'ı Hack'leyince Activision Uyardı

Karakterleri değiştirmek için bu platformun üzerine koymanız gerekiyor.
30.12.2011 12:07 Gökhan Yılmaz

 
     Brandon Wilson isminde bir hacker, elini Skylanders'ın oyuncak figürlerine atmak isteyince Activision hoşnut olmadı. Oyunda karakterlerinizi değiştirmek için figürleri portal üzerinde değiştirmeniz gerekiyor ki oyunla birlikte gelen karakterler dışında 30'dan fazla figür bulunmakta. Bu yüzden diğer karakterlerle oynamak istiyor ve çabuk sıkılıyorsanız kısa süre içinde bir servet harcayabilirsiniz.
 
     Wilson, bu nedenle bu ufak oyuncakların nasıl çalıştığını merak etmiş ve figürlerin RFID (Kızılötesi çalışan bir belirleme yöntemi) kodlarını karıştırmaya başlamış. Tüm bilgileri dosyalayıp sıkıştırarak kendi web sitesinde yayınlayınca olan olmuş.
 
     Bir gün işten eve döndüğünde kendisine bir not vermek için kapıda bekleyen bir yetkili ile karşılaşmış. Not ise tahmin edeceğiniz üzere Activision'dan gelmekteymiş ve yaptıklarına bir son vermesi için ricada bulunuluyormuş. Şu an Activision avukatları kendisine suçlamalar yüklerken Wilson ise bunların doğru olmadığı hakkında savunma yapıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skylanders Spyro’s Adventure Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler