Skylar & Plux: Adventure on Clover Island Çıkış Tarihi Açıklandı

30.03.2017 09:24 Gazali Çetinkaya

 
   Grip Digital ve geliştirici Right Nice Games, Skylar & Plux: Adventure on Clover Island'ın çıkış tarihini açıkladı.

   Skylar & Plux: Adventure on Clover Island 19 Mayıs 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için $14.99 / €14.99 fiyat ile çıkış yapacak.
 
   Oyun geliştirici stüdyo tarafından klasik oynanış, eğlenceli araçlar ve muhteşem, renkli ve nostaljik bir dünyada güzel bir hikaye ile birlikte efsanevi 3D platform türünün tutkulu canlanışı olarak tanımlanıyor.
 
   Skylar & Plux: Adventure on Clover Island'ta oyuncular tropikal plajları, volkanik mağaraları, karlı tepeleri ve Clover Adası'nın acımasız çölünü dolaşacak. Oyuncular CRT'nin kölelerinden oluşan bir orduyla savaşacak ve yeteneklerini genişleten güçlü yükseltmeleri bulacak.
 
   Çıkış tarihi duyuru videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skylar & Plux: Adventure on Clover Island Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Right Nice Games Dağıtıcısı: Grip Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 3 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 4 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 8 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 8 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler