Skyshine's Bedlam'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

26.08.2015 11:53 Ömür Gencer


       Geçtiğimiz haftalarda sizlere Skyshine's Bedlam'den bahsetmiştik. The Banner Saga motoru kullanılarak geliştirilen bu yapım sıra tabanlı savaş mekaniğini kıyamet sonrası dünya ile birleştiriyor. Yapımcı ekip oyunun çıkış tarihini paylaştı ve oyunu Steam üzerinden ön siparişe açtı.
 
       Belirtilene göre yapım 17 Eylül'de PC'ye özel olarak çıkışını yapacak. Oyun için biçilen fiyat ise şimdilik %15 indirimle 26,35 TL. Skyshine's Bedlam'da varlığından emin olmadığımız ütopik bir şehir olan Aztec City'ye doğru yola çıkacağız. Aztec City'ye olan yolculuğumuzu Dozer adı verilen ve dünyada sayılı kişinin kullanabildiği dev araç içinde yapacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skyshine's Bedlam Platformlar: PC Geliştirici: Skyshine Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler