Skyward Sword Fransız Ressamlardan Etkilendi

16.06.2010 08:59 Alkan Adakaner


 
      Nintendo, E3 fuarında yeni The Legend of Zelda: Skyward Sword'u duyurarak serinin hayranlarına sanırım en büyük müjdeyi vermiştir. Serinin her oyununda olduğu gibi bu oyun da farklı bir atmosfere sahip.
 
     Peki bu atmosfer oluşturulurken nelerden etkilenildi? Kotaku'ya konuşan Shigeru Miyamoto oyunun tasarımında 19. yüzyıl sanatçılarından Monet gibi izlenimcilerin etkisi olduğunu söyledi.
 
    Cezanne'ı da takdir ettiğini söyleyen Miyamoto üstadın sanatı bu kadar yakından takip edip oyunlarında onun öğelerini kullanması sevindirici. İzlenimci sanatın duyguları önplana çıkaran tasarımı bakalım The Legend of Zelda: Skyward Sword'un dünyasına nasıl yansıtılacak.
 
    Yukarıda oyunun sanatsal tasarım çalışmasından bir görüntüyü görebilirsiniz.  İzlenimcilikten etkilenildiğini söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Skyward Sword Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 24 Dk önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 2 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler