Skyward Sword'taki Kalkanlarımıza Göz Atalım

20.09.2011 09:21 Alkan Adakaner


     18 Kasım'da piyasaya çıkacak olan The Legend of Zelda: Skyward Sword ile çok uzun bir bekleyiş sona erecek ve Nintendo, Wii'ye özel olarak serinin ilk oyununu çıkaracak. Tüm zamanların en başarılı serilerinden olan The Legend of Zelda'nın yeni oyunu ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu defa kalkanlara göz atıyoruz.
 
    Oyunun şu ana kadar yayınlanan görüntü ve videolarına bakacak olursak Skyward Sword'ta çok sayıda kalkanımızın olacağını görüyoruz. Bu kalkanlara varolan kalkanlarımızı geliştirerek veya bir yerlerden bularak-satın alarak ulaşacağız gibi görünüyor.
 
     Aşağıda altı farklı kalkanı görmeniz mümkün. Ounun tam sürümü karşımıza çıktığında bunların sayısının artmasını bekliyoruz. Artmasa da bu rakam yeterli gibi görünüyor.
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Skyward Sword Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler