Sledgehammer: Call of Duty TPS İptal Edilebilir

Modern Warfare serisi Activision'ın en önemli gelir kaynağı
19.10.2011 13:35 Alkan Adakaner

 
       Infinity Ward'taki büyük Jason West ve Vince Zampella depreminden sonra serinin geleceği merak konusuydu. O günlerde Treyarch'a da sahip olan Activision hemen yeni bir geliştirici olan Sledgehammer Games'i kurmuştu. Bu stüdyo ise TPS görünüme sahip bir Call of Duty oyunu üzerinde çalıştığını açıklamıştı. anlaşılan bu oyun iptal edilecek.
 
      Sledgehammer Games patronu Glen Schofield'ın açıklamasına göre geliştirdikleri (TPS) Third-Person Shooter Call of Duty oyunu iptal edilebilir.  Activision'ın kendilerine Modern Warfare 3 projesinde yer alma fırsatı verdiğini ve kendilerinin de bunu kabul ettiğini söyleyen yetkili artık serinin FPS oyunlarına odaklanabileceklerinin sinyallerini veriyor.
 
     Modern Warfare 3'ü geliştirme aşamasında Infinity Ward ile birlikte çalışmaya başlayan Sledgehammer Games de çok sayıda elemanı işe almış ve güçlü bir takım kurmuş. Şu an her iki takım da 100'den fazla elemana sahipmiş. Sanırım Sledgehammer Games ileride bu kadar elemanla tek başına da bir oyun geliştirebilir.
 
     Biz şimdilik 8 Kasım tarihini bekleyip Call of Duty: Modern Warfare 3'ün keyfini çıkaralım. TPS bir Call of Duty ilginç olabilir, ama hala elimizde somut bilgiler olmadığından bir şey söylemek imkansız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler