Sledgehammer Games'den İş İlanları

25.04.2012 18:42 Tunahan Başol


     Call of Duty serisinin her sene oyun çıkardığını göz önüne alırsak son oyun Call of Duty: Modern Warfare 3'ten sonra bu sene sıra Treyarch'ta. Durum böyle olunca bu sene Sledgehammer'ın oyun çıkartmayacağını düşünebilirsiniz fakat bu durumun tam tersine Sledgehammer Games, Call of Duty geliştirme ekibinde çalışmak üzere tam 12 farklı pozisyon için iş ilanı verdi.
 
     Verilen iş ilanına göre geliştirici ekip, bir tane ses dizayncısı, bir tane kıdemli oynanış mühendisi, bir tane silah ve araç tasarımcısı, bir tane çevrimiçi mühendisi, bir tane çoklu oyuncu modları için seviye düzenleyicisi, bir tane genel mühendis, bir tane geliştirici müdürü, bir tane stratejist, bir tane oynanış mühendisi, bir tane yapı mühendisi, bir tane animatör ve bir tane de kullanıcı arayüzü tasarımcısı arıyor.
 
     Bu iş ilanları akıllara iki ihtimal getiriyor. Birincisi, Sledgehammer Games, gelecek Call of Duty oyununda Treyarch'a yardım edecek. İkincisi, Call of Duty serisinin 10. oyununu Sledgehammer Games geliştirecek. Bu konu hakkındaki açıklamanın bir hafta içinde yapılması bekleniyor. Sledgehammer Games eğer gelecek Call of Duty oyununun yapımında bulunmayacaksa bu iş ilanları Call of Duty serisinin 10. oyununun kesinleştiğini bizlere gösterecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler