Sledgehammer: Modern Warfare 3, MW2'den Uzun

Modern Warfare 3 farklı ülkelerde geçecek
14.09.2011 07:53 Alkan Adakaner


     Call of Duty: Modern Warfare 3'ü bekleyen oyuncuların büyük çoğunluğunun multiplayer bölümleri senaryo modundan daha fazla beklediklerine eminiz. Ne de olsa senaryo modunda geçirdikleri vakit doğal olarak multiplayer'ın yanına yaklaşamaz.
 
    Bu serinin senaryosunu deliler gibi bekleyen oyuncular da bulunuyor. Bunlar için önemli bir sorunun yanıtı geldi. Modern Warfare 3'ün senaryo modu ne kadar sürecek? Oyunu Infinity Ward ile birlikte geliştiren Sledgehammer Games'in Ceo'su Glen Schofield şu açıklamayı yaptı:
 
    "Bu gerçekten de oyuncunun performansına bağlı. Bana göre -ekibin çoğuna göre- Modern Warfare 2'den uzun olacak"
 
    Aslında gördüğünüz gibi Sledgehammer Ceo'su net bir açıklama yapmaktan kaçınıyor, ama en az Modern Warfare 2 kadar uzun bir oyunla karşılaşacağımızı söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler