Sledgehammer Yeni Bir CoD Oyunu Üzerinde Çalışıyor

12.06.2012 10:02 Tunahan Başol


     Call of Duty serisinden tanıdığımız Sledgehammer Games'in anasayfasından yapılan bir duyuru, stüdyonun yeni bir FX sanatçı aradığını bizlere gösteriyor.
 
     "Bir sonraki Call of Duty oyunu için üst düzey gerçekçilikte, en olağanüstü gerçek zamanlı efektleri oluşturmak" olarak açıklanan bu görev, bizlere yeni Call of Duty oyunun Slegdehammer Games tarafından geliştirildiğini gösteriyor.
 
     Ayrıca adaylardan "mevcut nesil konsollarda sağlam mesleki bilgi ve deneyim" istenmiş. Bu da gelecek sene çıkacak olan Call of Duty oyununun mevcut nesil için çıkacağını gözler önüne seriyor.
 
     Sledgehammer Games'i en son geçen sene çıkan Modern Warfare 3'te görmüştük.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler