Sleeping Dogs'un Yeni Nesil Sürümü Duyuruldu

08.08.2014 18:48 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz günlerde Sleeping Dogs'un yenilenmiş sürümü ile yeni nesil konsollara geleceği söylentileri dolanıyordu. Sqaure Enix'in yaptığı bir duyuruyla bu söylentiler gerçek oldu.
 
      Sleeping Dogs: Definitive Edition adındaki bu oyun; PlayStation 4 ve Xbox One'ın yanında PClere de gelecek. Belirtilenlere göre oyun 1080p'de çalışacak ve orjinal oyun için çıkmış 24 DLC'yi de bulunduracak. Sqaure Enix, oynanışın elden geçirildiğini ve Hong Kong atmosferinin geliştirildiğini belirtiyor. Tüm bu açıklamalara rağmen dağıtıcı firma oyunun FPS değeri hakkında hiç bir bilgi vermedi.
 
      Oyunu geliştiren firma United Front Games'in başkanı Dan Sochan; "Hem eski hem de yeni hayranların oyunu alması için pek çok sebep sunuyoruz. Sadece çözünürlüğü 1080p'ye çıkarmakla kalmayıp oyunun oynanışında düzenlemelere, Hong Kong atmosferinde geliştirmelere ve ses kalitesinde ilerlemelere gittik. Oyunun görsellerini eski nesilde yapamayacağımız kadar geliştirdik." dedi. 
 
      Sleeping Dogs: Definitive Edition; PC, Xbox One ve PS4 için 10 Ekim'de çıkışını yapacak. Aşağıdan oyun için yayınlanan live-action duyuru videosunu ve ilk ekran görüntülerini görebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sleeping Dogs: Definitive Edition Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler