Slightly Mad Studios, Fast & Furious Oyunu Yapıyor

27.09.2017 18:59 Gökhan Yılmaz

 
     Project Cars 1 ve 2, Need for Speed: Shift gibi yapımlardan sonra Slightly Mad Studios'un bir sonraki projesi firmanın CEO'su Ian Bell'in açıklamasına göre yeni bir Fast & Furious oyunuymuş. Fakat bu açıklama tam olarak resmi bir şekilde yapılmadı sadece ima edildi.
 
     Ian Bell bir canlı yayında üzerinde çalıştıkları bir sonraki projeyle ilgili şöyle bir açıklamada bulundu: "Need for Speed'in yeni oyununun yapmaya çalıştığı şeyi bir düşünün, hani Hollywood filmlerinden birini kopyalamaya çalışıyorlar ya, işte bizim o Hollywood firmasıyla önümüzdeki 6 yıl boyunca anlaşmamız var."
 
     Elbette sözü geçen yapım Fast & Furious fakat resmi bir açıklamanın gelmesi için 2-3 hafta daha beklememiz gerekiyormuş.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler