Slime Rancher Epic Games Store'da Ücretsiz

07.03.2019 20:54 Gazali Çetinkaya

 
Slime Rancher PC oyuncuları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.
 
İlgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla oyunu bilgisayarına indirebilir. Oyun 21 Mart tarihine kadar ücretsiz dağıtılacak.
 
Bir sonraki ücretsiz oyun da belli oldu. Oxenfree 21 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında Epic Games Store'da ücretsiz olacak. 
 
Slime Rancher'ın Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı:


Slime Rancher, sevimli, birinci şahıs tarafından oynanan ve kum havuzu etkisi olan bir deneyimdir. Dünya'ya binlerce ışık yılı uzaklıktaki "Uzak Uzak Diyarlar’da" bir yaşam için yola çıkmış genç bir çiftlik sahibi olan Beatrix LeBeau olarak oynayın.

Slime çiftçiliğinde siz büyük bir servet sahibi olmaya çalışırken her yeni gün, yeni zorluklar ve riskli fırsatlar sunar. Her amaca uygun vakum paketinizin ustalığıyla renkli slime’lar toplayın, ekin yetiştirin, kaynakları hasat edin ve yabani vahşi doğayı keşfe çıkın.

Monomi Park tarafından oluşturulmuştur. 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 5 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 6 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 7 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler