Sly 4 Ortaya Çıktı

15.11.2010 10:02 Ersin Kılıç


 
     Sly Cooper'ın maceraları Playstation 2'nin en iyi oyunları arasında gösteriliyor. PS3'te inFamous adlı serinin de yaratıcıları olan Sucker Punch firmasının imzasını taşıyan Sly serisi, PS2'ye çıkmış üç oyunu ile şu geçtiğimiz günlerde PS3 çıkışını yaptı. HD grafiklere sahip Collection paketinin içerisinden ise Sly hayranlarını sevindirecek bir detay çıktı.
 
     Oyunun ana menüsünde yapımcı isimlerinin de yer verildiği (Credits) kısımda soru işaretleri bulunan bir seçenek gözüküyor. Oyuncular bu soru işaretlerine tıkladığında ise hoş bir sürpriz ile karşılaşmış. Çünkü bu soru işaretleri altında muhtemelen yeni Sly Cooper oyununun da ilk videosu yer alıyor.
 
     Videoda rengarenk bir grafik görüyoruz. Ekrana yakın olan otların arasından ise Sly meşhur silahı ile birlikte çıkıyor. Ve ekranın kararması ile birlikte Sly 4 logosunu da görüyoruz. VG247 sitesi konu ile ilgili Sony'e bir mail atmış. Fakat hala geri dönüş, dolayısı ile video gözükse de resmi bir duyuru bulunmuyor.
 
     Sly 4'ün bu videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sly Cooper Thieves in Time Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: Sanzaru Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 28 Dk önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 45 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler