Smackdown vs Raw 2011'in Kapak Yıldızları

16.08.2010 17:29 Ersin Kılıç


     Amerikan güreşi seven oyuncuların büyük bir merakla beklediği WWE Smackdown vs Raw 2011'in kapak yıldızları belli oldu.
 
     Satışları ile büyük başarı yakalayan serinin yeni oyunu E3 fuarında duyurulmuştu. Bugün ise uzun süren bir sessizlik sonrası oyunun Amerika ve Avrupa kapaklarını süsleyecek olan isimler ile birlikte oyunun her iki bölge için de kapak tasarımları yayınlandı.
 
     WWE yıldızlarından John Cena, Big Show ve The Miz oyunun Kuzey Amerika, Avusturalya, Yeni Zelenda, Singapur, Hong Kong, Tayvan ve  Hindistan kapaklarını süslerken Randy Orton, Undertaker ve Sheamus ise oyunun Avrupa kapak tasarımını süslüyor.
 
     Aşağıdan Avrupa kapağına ve ekran görüntülerine göz atabileceğiniz WWE Smackdown vs Raw 2011, PS3, Xbox 360, Wii, PSP ile birlikte PS2 için de Ekim ayı sonunda raflardaki yerini alacak.
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE SmackDown! vs. RAW 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Yuke's Dağıtıcısı: THQ Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler