Smite'ın PC Hesabını Xbox One'a Taşıyabileceksiniz

09.01.2015 17:32 Tayfun Kumaş

 
    Geçtiğimiz günlerde Smite'ın Xbox One'a geleceği haberini sizlerle paylaşmıştık ve bununla birlikte de oyunun Xbox One için beta kayıtlarının başladığını belirtmiştik. Oyunu geliştiren Hi-Rez, Smite'ın PC hesaplarını Xbox One'a taşımamıza izin vereceğini de belirtti.

    Firmanın CEO'su Todd Harris, bu konuyla ilgili olarak IGN'e verdiği röportajda bazı açıklamalarda bulundu: "Bu soruya cevabımız bölgeden bölgeye değişiyor. Kuzey Amerika ve Avrupa için Microsoft ile beraber çalışacağız ve daha önceki oyun zamanlarınız ile satın aldığınız her şey için tek seferlik bir geçiş planı hazırlayacağız. Oyuncular hesap konusunda seçim yapabilecek. Yeni detayları da çok yakında sizlerle paylaşacağız" dedikten sonra oyuna en baştan başlamak zorunda kalmayacağımızı dile getirdi.

    Smite'ın Xbox One sürümündeki 2 dakikalık oynanış videosunu da aşağıdan izlebilirsiniz. Oyunun Beta kaydına da buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Smite: The Game Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Hi-Rez Studios Dağıtıcısı: Hi-Rez Studios Tür: MMO Çıkış Tarihi: 25 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 3 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 4 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler