Sniper Elite 3, Yeni Nesilde Sabit 60 FPS Değil

06.02.2014 19:28 Samet Konuksal


    Geride bıraktığımız saatlerde beş dakikalık bir oynanış videosuyla karşımıza çıkan Sniper Elite 3 adına yeni açıklamalar yapılmaya devam ediyor. GamingBolt ile bir röportaj yapan oyunun baş yapımcısı Jean Baptiste Bolcato, son dönemin en popüler sorusunu Sniper Elite 3 için cevaplandırdı.
 
    Bildiğiniz gibi bazı yapımcılar oynanışta dengesizlik oluşturmasın diye FPS'yi sabitlemeyi tercih ederler. Fakat Bolcato'nun açıklamalarına göre Sniper Elite 3'ün yeni nesil sürümlerinde sabit FPS değerlerini göremeyeceğiz.
 
    Açıklamalara göre Sniper Elite 3, her iki konsolda da '60 FPS'ye yakın değerleri' görüyor. PS4'te elde edilen değerler 60'a yaklaşsa da, bazı sahnelerde değerlerin 40 FPS'ye kadar düştüğü belirtiliyor. Bu durum Xbox One için 'biraz daha' düşük seviyeleri görebiliyormuş. Bolcato, oyunun hangi çözünürlükte çalıştığıyla ilgili bir bilgi vermiş değil. Ancak 1080p olduğunu düşünebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Elite 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: 505 Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Temmuz 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 5. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'ün Şampiyonu G2 Esports Oldu! 03 Haziran Kena: Bridge of Spirits Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Geliyor 03 Haziran Metal Gear Solid 3 Remake'in 2025 Yılına Erteleneceği İddia Ediliyor! 03 Haziran Gerçekçi Görselliğiyle Öne Çıkan Bodycam Erken Erişim Olarak Geliyor 03 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler