Sniper Elite 3'ün Xbox One Sürümüne 10 GB'lık İlk Gün Güncellemesi Gelecek

23.06.2014 14:07 Ömür Gencer


     27 Haziran'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak olan Sniper Elite serisinin son oyunu Sniper Elite 3'ın Xbox One sürümünde çıkışının ilk günü 10 GB'lık zorunlu bir güncelleme gelecek. 14 GB'lık bir yükleme gerektiren oyuna böyle bir zorunlu güncelleme oyunun konsolda kapladığı yeri 21 GB'dan 19 GB'a düşürecek.
 
    Bu güncelleme büyük ölçüde oyunun kutulu sürümüyle dijital sürümünü senkronize etmek için yayınlanıyor. Yapımcı bu güncellemeyle oyuna sonradan eklenecek DLC paketlerinin uyumlu hale geldiğini, DLC gelen tüm oyunlarda böyle bir güncelleme yapıldığını berlitti.
 
    Bahsettiğimiz ilk gün güncellemesi oyunun PlayStation 3, PlayStation 4 ve Xbox 360 sürümüne de gelecek fakat güncellemenin boyutu çok daha küçük olacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Elite 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: 505 Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 8 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 8 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 9 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler