Sniper Elite V2 Remastered 14 Mayıs'ta Çıkacak

09.04.2019 20:27 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Rebellion, Sniper Elite V2 Remastered'ın 14 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun ön siparişe açıldı. PlayStation Store'da 159,00 TL ( PS Plus üyeleri için 143,10 TL) ve Steam'de % 10 indirimle 51,30 TL. Ayrıca PC'de orijinal Sniper Elite V2 oyununa sahip olan kullanıcılar 18,50 TL ödeyerek remastered versiyona geçebilirler.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Elit nişancı Karl Fairburne olarak Berlin'in ortasına Almanların son direnişine paraşütle iniyorsun.

Görevin Nazi V2 roket teknolojisinin Kızıl Ordu'nun eline düşmesini engellemek. ABD'ye iltica etmek isteyen kilit bilim adamlarına yardım etmeli ve yoluna çıkanları ortadan kaldırmalısın.

Gizlilik, çaresizce zamana karşı yarışan iki ordu arasında kendini kapana kısılmış bulduğunda anahtarın olacak. Görevini başarmak için sabırla ve kurnazlıkla özgün silahlarda ustalaş, hedefini izle, pozisyonunu sağlamlaştır, atışı ayarla ve yeteneğini kullan.
 
Tüm yeni grafikler ve rendering teknolojisiyle geliştirilmiş X-ray ölüm kamerası her şeyi detaylarıyla verir. Bir düşman vücuduna girdiğinde merminin korkutucu gücüne şahit ol.

Dahil edilen DLC görevleriyle, savaşın kaderini avuçlarında tut ve Führer'in kendisini avla.
Bu Yeni Versiyona Yeni Özellikler dahildir... 
 
Tüm DLC'ler Dahildir – Meşhur "Assassinate The Führer" görevini deneyimle. Mücadeleyi üç yeni hikaye seviyesinde yeni cephelere taşı. Düşmanlarını Lee Enfield MK III, M1D Garrand, M1 Carbine gibi hatta daha fazla simgesel silahla avla.
 
Fotoğraf Modu – Duraklat ve aksiyona kare kare ilerle, kamerayı ayarla, filtre uygula, ışığı ayarla ve toplulukla paylaşmak için çarpıcı fotoğraflar çek. Destansı X-Ray ölüm kamerası vuruşları dahil.
 
Yenilenmiş Görseller - Modernize edilmiş renderer ve son işlemci efektleri, geliştirilmiş seviye geometrisi, dokular ve parçacıklar hatta yenilenmiş bir aydınlatma sistemi 4K desteği ile seni cepheye taşıyor.

Yeni Oynanabilir Karakterler – İlk kez Rebellion's Zombie Army serilerinden 7 yeni karakterden biriyle hikaye ve multiplayer modlarını oyna. 

 
Grafik karşılaştırma fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Elite V2 Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Rebellion Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler