Sniper Elite V3 Konsollar için Duyuruldu

Sniper Elite V2 beğenilen bir oyun olmayı başarmıştı
14.03.2013 09:25 Alkan Adakaner


     Rebellion, popüler keskin nişancılık oyunu Sniper Elite V3'ü duyurdu. Henüz ekran görüntüsü yayınlanmayan oyunun Playstation 3, Xbox 360 ve yeni nesil konsollar için piyasaya çıkacağı açıklandı.
 
    Sniper Elite V2'nin geçen yıl Nisan ayından Aralık sonuna kadar 1.1 milyon adet satıldığını belirtelim. Geliştirici 505 Games bu seride büyük bir potansiyel olduğunu düşünüyormuş.  Bu arada oyunun şu an için sadece konsollara duyurulduğunu belirtelim. Duyuruda PC sürümünün adı geçmedi.
 
     Sniper Elite V3'ün 2014 yılında piyasaya çıkarılması düşünülüyor. Oyunla ilgili resmi detaylar önümüzdeki haftalarda yayınlanacak. PC sürümüne yönelik detaylar da o zaman açıklanabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Elite 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: 505 Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Temmuz 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 12 Dk önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler