Sniper Elite'in Yapımcısından Korku Oyunu (Video)

Savaşın ortasında bir de vampirlerle uğraşmak çok zor olsa gerek
29.01.2013 10:21 Alkan Adakaner


     Sniper Elite, NeverDead ve Aliens Vs. Predator gibi oyunların geliştiricisi olan Rebellion, yepyeni bir oyun için duyuru yapmaya hazırlanıyor. Bu duyuru için bir video da yayınlandı. Düşmanlarımız bu defa gerçeküstü şeyler olacak gibi görünüyor.

     Oyunun videosundan da anladığımız kadarıyla bir korku oyunu olacak olan bu yapım geliştirici tarafından şu şekilde tanımlanıyor: "Bir adam savaşın kaosunun ortasında tamamen yapayalnızdır. Fakat, bombalardan ve kurşunlardan daha kötüsüyle de karşılaşacaktır"

     AD 2000 olarak anılan bu oyunun Alman ve Nord mitolojilerindeki bir felaketle bağlantılı olacağı belirtiliyor. Bu oyunun İkinci dünya savaşı döneminde geçen vampirlerle ilgili İngiliz bilimkurgu çizgi romanı AD 2000 ile bağlantısının olduğu da iddia ediliyor. En iyisi resmi açıklama gelen kadar beklemek.
 

[DHVIDEO=10810]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Elite V2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: 505 Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler