Sniper: GW 2'den 5 Dk'lık Oynanış Videosu

CryEngine 3 kendisini belli ediyor.
24.08.2011 16:44 Ersin Kılıç


     Oldukça ender olarak karşımıza çıkan Sniper oyunlarının son yıllarda öne çıkan örneklerinden biri olan Sniper: Ghost Warrior'un devam oyunu geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. İlgi çekici özelliklere sahip olan oyunun oynanış videosu ise geçtiğimiz hafta gerçekleşen Gamescom 2011 fuarından geldi.
 
     Sniper: Ghost Warrior 2'nin en büyük özelliği tabi ki Crytek'in geliştirmiş olduğu CryEngine 3 adlı grafik motorunu kullanması. Bu yönü ile ön plana çıkan oyunun bu videosunda da zaten ilk dikkat çeken nokta oyunun grafikleri oluyor. İlk oyuna göre çok daha başarılı bir görsellik sunan oyundaki silah detayları da es geçilmemiş. Özellikle kurma kolunu çektiğinizde silahın da ona göre gerçekçi sallanmasının oldukça hoşuma gittiğini söylemeliyim.
 
     Oyunun Gamescom fuarından çekilen bu oynanış videosunun son kısımlarında bir helikopter ile olan mücadelemize de yer verilmiş. Scriptler ile de zenginleştirilen ve 2012 yılının ilk çeyreğinde çıkış yapacak olan oyunun bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper: Ghost Warrior 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler