Sniper: Ghost Warrior 2 Duyuruldu

İlk oyunun PS3 sürümü geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkmıştı.
12.05.2011 11:09 Ersin Kılıç


     Sniper: Ghost Warrior her ne kadar sahip olduğu grafiksel ve oynanış hataları ile vasatı zor geçse de büyük bir ilgi görmüş ve 500.000 barajını ajmayı başarmıştı. Bu başarı üzerine kolları sıvayan Polonyalı oyun stüdyosu City Interactive, Ocak ayında yaptığı açıklama ile Sniper: Ghost Warrior'un devam oyunu için çalışmalara başladıklarını ve oyunun Cry Engine 3 ile hazırlandığını duyurmuştu. Aradan uzun bir süre geçmesine karşın sesi soluğu çıkmayan firma, Sniper: Ghost Warrior 2'nin resmi duyurusunu ise bugün yaptı.
 
     PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen oyun Cry Engine 3'ün getirisiyle birlikte çok daha iyi bir grafik yapısı ile karşımıza çıkacak. Yapım ekibi geliştirmenin sadece grafiksel olarak değil, çevre ve oynanıştaki hatalarında giderileceğini ve çok daha iyi bir oynanış sunacaklarını dile getirmiş.
 
     E3 2011 fuarında ilk bilgileri yayınlanacak olan oyunda daha başarılı bir kamufulaj seçeneği de kullanılacak. Oyunun çıkış tarihi ise 2012 olarak belirtilmiş.   
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper: Ghost Warrior 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler