Sniper: Ghost Warrior 2'den Oynanış Videosu

Bir sniper ile düşmanları öldürmenin zevki anlatılamaz
02.09.2011 08:49 Alkan Adakaner


     City Interactive ilk Sniper: Ghost Warrior oyununda satış olarak oldukça başarılı bir performans gösterince bir devam oyununun hazırlığına hemen başlamıştı. Üstelik bu devam oyunu CryEngine 3 ile geliştiriliyor.
 
     Yeni yayınlanan oynanış videosu sayesinde CryEngine 3'ün Sniper: Ghost Warrior 2'yi nasıl etkilediğini yakından görme şansı yakalıyoruz. Bu oynanış videosuna baktığımızda grafiklerde ilk oyuna göre çok büyük bir gelişme olduğunu rahatlıkla söylemek mümkün. Kaplama ve ışıklandırma kalitesi üst düzeyde görünüyor.
 
     Buna rağmen bazı eksiklikler de gözümüze çarpmıyor değil, örneğin düşmanlarımızı bıçaklarken veya Sniper ile vururken neden hiç kan akmadığını merak ediyoruz. Belki de bu eksiklik City Interactive tarafından daha sonra düzeltilebilir. 
 
      Grafiklerin yanı sıra daha iyi bir oynanabilirlik sunacağı belirtilen Sniper: Ghost Warrior 2'nin yeni oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyun PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper: Ghost Warrior 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 21 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler