Sniper: Ghost Warrior 2'den Yeni Tanıtım Videosu

Yeniden bir keskin nişancı olmaya hazır mısınız?
07.10.2011 10:30 Alkan Adakaner

 
      City Interactive tarafından geliştirilen FPS oyunu Sniper: Ghost Warrior en azından satış olarak oldukça başarılı olmuştu. FPS oyuncuları gerçekten de keskin nişancı olmayı çok seviyorlar. Bad Company 2'deki Sniper meraklılarını hatırlasanıza.
 
     Bu kadar yüksek kâr yakaladığı Sniper: Ghost Warrior'ın 2. oyununu da beklendiği gibi duyuran City Interactive, CryEngine 3'ün de gücünü kullanarak harika görsellere sahip bir oyun sunma amacında. Ghost Warrior 2'nin oyun içi görüntülerini daha önce yayınlayan geliştirici şimdi de bir tanıtım videosu yayınladı.
 
     Oyunun bu videosunda iki keskin nişancının birbirini avlama sahnesine tanık oluyoruz. Her ne kadar oyun içi videoları tercih etsek de bu tür videoların da etkileyici olmadığını söylemek zor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper: Ghost Warrior 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 14 Dk önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler