Sniper: Ghost Warrior 2'den İlk Ekran Görüntüleri

Oyunun grafikleri hakkındaki düşünceleriniz?
07.06.2011 18:43 Alkan Adakaner


    City Interactive tarafından geliştirilen ve büyük beğeni toplayan Sniper: Ghost Warrior'ın devam oyunu yolda. Bu defa Cry Engine 3 kullanılarak geliştirilen oyundan görsel olarak da beklentiler çok yüksek.
 
    E3 fuarında bir çok oyunun tanıtımı yapıldığı gibi Sniper: Ghost Warrior 2'nin de ilk ekran görüntüleri ortaya çıktı. Grafikler oyun motorunun da değişmesinin etkisiyle ilk oyuna göre ilerleme kaydetmiş görünüyor.
 
     Oyunda gelen ilk bilgilere göre co-op modunda arkadaşlarımızla birlikte senaryo modunu oynama şansı yakalayabileceğiz. Ghost Warrior 2'de yine eski Delta Force keskin nişancısı Cody Anderson'ı yöneteceğimiz de onayladı.

     2012 yılının ilk çeyreğinde PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için raflardaki yerini alacak oyunun ilk videosunu sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper: Ghost Warrior 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler