Sniper Ghost Warrior 3 Duyuruldu!

16.12.2014 14:56 Tayfun Kumaş

 
    CI Games (City Interactive), Sniper Ghost Warrior 3'ü PC, PlayStation 4 ve Xbox One için duyurdu ve oyun, 2016'ın ilk çeyreğinde piyasadaki yerini alacak.
 
    Oyunun senaryosu Doğu Avrupa'nın modern zamanında geçecek. Üç grup arasında kalan bir askerin hayatını konu alacak. Oyunun açık dünya olacağı ve hem taktiksel, hem de saldırı bazlı ilerleyebileceğimiz biz yapıya sahip olacak.

    CI Games (City Interactive)'in CEO'su Marek Tyminski duyuru ile ilgili olarak Sniper Ghost Warrior serisinin firma için önemli bir yere sahip olduğunu ve ilk iki oyunun 5.5 milyon kopya sattığını dile getirerek, serinin üçüncü oyununu daha başarılı kılmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirtti.

    Hatırlarsanız ilk oyun, 500.000 adet kopya satış barajını geçtiğinden dolayı ikinci oyun duyurulmuştu. İkinci oyun, birçok ertelenmeler yüzünden beklenen ilgiyi görmemişti. Oyundaki bazı hatalar yüzünden beklenen ilgiyi karşılamasa bile Crytek'in CryEngine 3 grafik motoru ve oyunun fiyatınının 49 dolar ile satışa çıkmasından dolayı oyuncuların gönlünü almayı başarmıştı. Daha sonra yapılan indirimler ve oyuna olan ilgi yüzünden ikinci oyunun satış başarısı ilk oyunun satış rakamını 11 kat geçmişti.
 
    Ayrıca Sniper Ghost Warrior 3'ü geliştiren ekipte Sniper Elite v2'nin yapımcısı Steve Hart'ta yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Ghost Warrior 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler