Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass İçeriği Belli Oldu

02.02.2017 02:55 Gazali Çetinkaya

 
 
   Geliştirici CI Games (City Interactive) Sniper Ghost Warrior 3'ün season pass içeriğini açıkladı. Sadece PlayStation 4 ile PC için duyurulan 30 dolar değerindeki season pass oyunu ön sipariş verenlere ücretsiz olarak sunulacak. (Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition olarak geçiyor.)
 
   Season pass içeriğine baktığımızda ise The Escape of Lydia ve The Sabotage adlı iki adet tek oyunculu genişleme paketi olduğunu görüyoruz. Bunun dışında iki adet çok oyunculu harita, yeni araç Buggy, yeni dürbünlü tüfek McMillan TAC-338A ve bileşik yay season pass içeriğinde yer alıyor. 
 
Season Pass aşağıdakilere erişmenizi sağlar:
İki büyük tek oyunculu genişleme paketi;
• The Escape of Lydia
• The Sabotage
İki adet çok oyunculu harita
Yeni Araç Buggy
Yeni Dürbünlü Tüfek McMillan TAC-338A
Bileşik Yay
 
   Sniper: Ghost Warrior 3, 4 Nisan 2017 tarihinde çıkış yapacak. Oyun PC (75,00 TL), PS4 (209,00 TL) ve Xbox One (180,00 TL) platformlarına sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Ghost Warrior 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 12 Dk önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 30 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler