Sniper: Ghost Warrior 3 için 16 Dakika Uzunluğunda Oynanış Videosu Paylaşıldı

21.12.2016 11:03 Gazali Çetinkaya

   CI Games (City Interactive) bugün Sniper: Ghost Warrior 3 için 2 adet ekran görüntüsü ve daha önce gösterdiklerinden farklı koşullar sunan 16 dakika uzunluğunda oynanış videosu paylaştı. 
 
   Rusya sınırlarına yakın Kuzey Gürcistan bölgesine düşen Jonathan North adlı Amerikan askerinin rolüne gireceğimiz taktiksel shooter oyunu Sniper: Ghost Warrior 3 bizlere 27 km² civarında bir açık dünya sunacak. Araç ve drone kullanımı gibi özellikler de barındıracak oyunda her şeyi tamamlamak 35 saat kadar sürecek. 
 
   Sniper: Ghost Warrior 3, 4 Nisan 2017 tarihinde çıkış yapacak. Oyun ön siparişte bulunuyor. Steam üzerinde 75 TL, Xbox One üzerinde 180 TL ve PlayStation 4 üzerinde ise 209 TL. Oyunu ön sipariş geçenler The Escape of Lydia" adlı hikaye DLC'sine sahip olacak. 
 
   Ekran görüntülerine ve videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Ghost Warrior 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler