Sniper: Ghost Warrior 3 için Açık Beta Yapılacak, Kayıtlar Başladı

18.01.2017 09:58 Gazali Çetinkaya

 
   CI Games (City Interactive) yaptığı duyuru ile birlikte Sniper: Ghost Warrior 3 için açık beta yapılacağını duyurdu ve beta kayıtlarını başlattı.
 
   PC platformu üzerinde olacak betaya buradan mail adresinizle birlikte kayıt yaptırabilirsiniz. Beta iki hikaye görevinden oluşacak ve 3 Şubat tarihinde başlayacak.
 
   Sniper: Ghost Warrior 3, 4 Nisan 2017 tarihinde çıkış yapacak. Oyun PC, PS4 ve XOne platformlarına sunulacak.
 
    Rusya sınırlarına yakın Kuzey Gürcistan bölgesine düşen Jonathan North adlı Amerikan askerinin rolüne gireceğimiz taktiksel shooter oyunu Sniper: Ghost Warrior 3 bizlere 27 km² civarında bir açık dünya sunacak. Araç ve drone kullanımı gibi özellikler de barındıracak oyunda her şeyi tamamlamak 35 saat kadar sürecek.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Ghost Warrior 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 3 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler