Sniper: Ghost Warrior 3'ten 27 Dakikalık Oynanış Videosu

13.11.2016 09:53 Gazali Çetinkaya

 
 
   Xboxdynasty adlı Youtube kullanıcısı Sniper: Ghost Warrior 3'ten 27 dakikalık bir oynanış videosu paylaştı. Paylaşılan bu videoya yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 

 
   CI Games (City Interactive) tarafından geliştirilen Sniper: Ghost Warrior 3'te Rusya sınırlarına yakın Kuzey Gürcistan bölgesine düşen Jonathan North adlı Amerikan askerinin rolüne gireceğiz. Sniper: Ghost Warrior 3 ayrıca açık dünya olarak sunulacak ve oyunda dinamik hava koşulları ile birlikte gece-gündüz döngüsü bulunacak. 
 
   CRYENGINE ile geliştirilen taktiksel shooter oyunu Sniper: Ghost Warrior 3'te araç ve drone kullanımı da ek olarak bulunacak. 
 
   Sniper: Ghost Warrior 3'ün çıkış tarihi ise geçtiğimiz ayın ortalarında ertelendi. Daha öncesinde 27 Ocak 2017'de sunulması beklenen yapım, aldığı erteleme üzerine 4 Nisan 2017 tarihinde çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise Xbox One, PC ve PlayStation 4. 
 
   CI Games (City Interactive) patronu Marek Tyminski erteleme üzerine; takipçilerin beklentilerini karşılamak için ekstra zamana ihtiyaçlarını olduklarını ayrıca amaçlarının tüm platformlar üzerinde oyunun iyi bir performans vermesi olduğunu söylemişti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Ghost Warrior 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler