Sniper Ghost Warrior Contracts 2 PS5'e 24 Ağustos'ta Çıkacak

23.06.2021 16:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı ve geliştirici CI Games, Sniper Ghost Warrior Contracts 2'nin PlayStation 5 versiyonunun 24 Ağustos'ta çıkacağını duyurdu.
 
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ilk olarak 4 Haziran 2021'de Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC platformunda piyasaya sürüldü.
 
Sniper Ghost Warrior Contracts 2'nin PlayStation 4 sürümüne sahip olan kullanıcılar, oyun çıktığında PlayStation 5 sürümüne ücretsiz yükseltme alacak. 
 
PlayStation 5 sürümü, her silahın kendine özgü hissini, daha hızlı yükleme sürelerini, yükseltilmiş dokuları, görselleri ve performansı içerecek. (60 FPS 2K çözünürlük desteği) Ayrıca DualSense ve 4K 30 FPS desteğine sahip olacak.
 
Oyun hakkında
 
Sniper Ghost Warrior Contracts 2, 1000 metreyi aşan mesafelerden gerçekleştirilecek suikast görevleri ile zaten çok beğenilen seride çıtayı daha da yükseltiyor. Günümüz Ortadoğu bölgesinde geçen tek oyuncu görevlerinde, düşman hattının gerisinde heyecan ve gerilim yüklü bir taktik maharebe seni bekliyor.

Usta keskin nişancı suikastcı Raven olarak, Ortadoğu'da, Lübnan ile Suriye arasındaki kanunsuz topraklarda zorlu bir göreve atılıyorsun. İmkansız gibi görünen bu görevde, bölgede yuvalanmış aşağılık bir suç örgütünü çökerterek liderlerini adalete teslim etmen gerekiyor. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler