Sniper Ghost Warrior Contracts Çok Oyunculu Modu 2020'nin İlk Çeyreğine Ertelendi

31.12.2019 15:24 Gazali Çetinkaya

 
Sniper Ghost Warrior Contracts Kasım 2019'da sadece tek oyunculu modu ile çıkışını yapmıştı ve çok oyunculu modun bu ay ücretsiz olarak oyuna eklenmesi planlanıyordu fakat ertelendi.
 
CI Games, Sniper Ghost Warrior Contracts çok oyunculu modunun 2020'nin ilk çeyreğinde çıkacağını duyurdu.
 
"Geçtiğimiz ay, Sniper Ghost Warrior Contracts çıkmadan önce, ücretsiz çok oyunculu mod güncellemesinin Aralık ayında çıkacağını söylemiştik. İlave oyun özellikleri ile birlikte sizlere en iyi deneyimi sunacağımızdan emin olmak için çok oyunculu mod güncellemesinin çıkışını 2020'nın ilk çeyreğine erteleme kararı aldık."
 
CI Games ayrıca stabil bağlantı ile ilgili olarak Amazon GameLift, Fleet IQ ve EasyAntiCheat servisleri ile birlikte çalıştıklarını belirtti.
 
Sniper Ghost Warrior Contracts PlayStation 4, Xbox ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper: Ghost Warrior Contracts Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler