Sniper: Ghost Warrior'a Yama Geliyor

10.07.2010 12:18 Alkan Adakaner


 
    Sniper: Ghost Warrior ile hayalimizdeki savaşçı olabilmeyi umarken çoğumuz oyundaki hatalar nedeniyle oynamak istemeyip bir köşeye attık. Bazı hatalar katlanılacak gibi değildi. City Interactive de doğal olarak bunun farkında ki bir yama yayınlamaya karar verdi.

* Bazı önemli yapay zeka sorunları düzeltilecek.
* GUI ( görsel kullanıcı arayüzü) da bazı düzeltmeler yapılacak. Bunların internet profiline kayıt, multiplayer istatistikleri, menü ile ilgili bazı sorunlar olduğu söyleniyor.
* Haritanın dışına çıkma ve bir yerde sıkışıp kalma gibi bazı bug'lar da çözülecek.
* Multiplayer modda nefesinizi daha fazla tutma yeteneği eklenecek.
* Bazı PC'lerdeki konfigürasyon sorunları düzeltilecek.
 
    Bu sorunların düzeltilmesi bizi oyuna tekrar bağlar mı bilmem, ama 2 hafta içinde Xbox 360 ve PC için çıkacak bu yamanın yararlı olacağı kesin.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper: Ghost Warrior Platformlar: XBOX 360 PC PS3 Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 1 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler