Sniper: Ghost Warrior'un Yapımlarından 4 Yeni FPS

08.12.2010 10:04 Alkan Adakaner


 
     Sniper: Ghost Warrior ile oyunculardan veya oyun otoritelerinden genel olarak geçer not alamasa da City Interactive ilgi çekici bir oyun geliştirmeyi başarmıştı. Bu oyunla anladık ki çoğu FPS severin kalbinde bir Sniper olma isteği varmış.
 
     Sniper'ın geliştiricisi şu sıralar da boş durmuyor ve 4 yeni FPS oyunu üzerinde çalışmalarını devam ettiriyormuş. Bu oyunlardan bir tanesi 2. dünya savaşı döneminde geçecekmiş. Diğer ikisi de Crytek'in CryEngine3'ü ile geliştiriliyormuş. Bu iki oyun hakkında henüz bir bilgi yok.
 
     Eğer ilk Sniper oyununu sevdiyseniz Sniper 2'nin de geliştirilebileceğinin bizzat oyunun yapımcıları tarafından açıklandığını belirtelim. Açıkçası Sniper'ın satış rakamlarının yüksek olmasından sonra devamının gelmemesi de sürpriz olurdu.

    Bakalım City Interactive, FPS dünyasındaki büyük balıkların arasında kurtulup ilgi çekici oyunlar yapabilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper: Ghost Warrior Platformlar: XBOX 360 PC PS3 Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 1 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler