Solid Snake'ten Covid-19 Hayatta Kalma İpuçları

05.05.2020 01:41 Gazali Çetinkaya

 
David Hayter'ın sesiyle hayat verdiği Solid Snake yeni bir Codec çağrısında oyunculara Covid-19 (corona virüsü) karşısında hayatta kalma ipuçları verdi.
 
1) Ellerinizi sabun ve sıcak suyla en az 20 saniye boyunca yıkayın.
2) Evinizden mümkün olduğunca çıkmayın. İzolasyon moralinizi olumsuz etkileyebileceği için kitap, oyun ve filmler ile kendinizi eğlendirmeye çalışın. En iyisi güvenli bir Codec frekansı üzerinden eski bir arkadaşınızla bağlantıya geçin.
3) Eğer evinizden dışarı çıkmak zorundaysanız yüz maskesi, eldiven ve gözlük gibi kişisel koruyucu ekipmanınızı takmayı unutmayın. Karşılaştığınız kişilerle aranızda en az iki metre mesafe olmasına dikkat edin. Ayrıca sosyal mesafe için yanınızda karton kutu getirmeniz önerilir.
4) Yerel işletmelerinizi destekleyin. Bir pizza sipariş verin ve hepsini tek başınıza yiyin. İki burrito satın alın. Eğer yalnız başınıza yiyorsanız kimse sizi yerken göremez.
 
IGN tarafından yayınlanan videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 4 Platformlar: PS3 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Haziran 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 7 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 8 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 9 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler