Son Dönemin En Popüler Oyunlarından Agar.io Steam Greenlight'ta Yerini Aldı

29.05.2015 17:57 Tunahan Safdır


     Son dönemde pek çok tartışmayı beraberinde getiren, siyasi haberlere bile konu olacak derecede popülerliğe ulaşan Agar.io Steam Greenlight'ta yerini aldı. Ülkemizdeki yoğun oyuncu kitlesini geliştiricisi de farketmiş olacak ki geçtiğimiz günlerde Türk sunucusu da açılan Agar.io Steam üzerinden oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.
 
     Oynaması ücretsiz olacağı açıklanan Steam sürümünde cross-platform desteğinin yanında paralı içerikler de sunulacak. İlk aşamada bu içeriklerin kozmetik seçenekler olacağı söylenen oyun için gelecekte ödeme yapan oyunculara oynanışı etkilememek kaydıyla bazı yenilikler veya onlara özel sunucular gibi seçenekler getirilebileceği de yapılan açıklamalar arasında.
 
     Oyunu tarayıcı üzerinden deneyim etmek için Agar.io adresine uğrayabilirsiniz. Oyunun Steam Greenlight sayfasına ulaşmak için buraya tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Agar.io Platformlar: PC Geliştirici: Zeach Dağıtıcısı: Zeach Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 8 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler