Son EA Oyunlarının Satış Rakamları Açıklandı

EA Sports, FIFA 11 ile oyun dünyasının beğenisini toplamıştı.
05.05.2011 00:39 Samet Konuksal


     Oyun endüstrisinin önde gelen isimlerinden Electronic Arts'ın yeni finansal raporları açıklandı. Geçen seneye oranla finansal açıdan düşüşte gözüken EA'in oyunlarının satış rakamları da finansal raporda yer aldı.
 
     Raporda belirtilene göre FIFA 11 şimdiye kadar 11 milyondan fazla satarken NFS Hot Pursuit ve Madden 11'in 5 milyonu aştığı belirtildi. Battlefield serisinin en son çıkan oyunu Bad Company 2'nin ise bugüne kadar 7 milyondan fazla sattığı, raporlarda yer aldı.
 
     Öte yandan raporlarda Battlefield 3'ün ön siparişlerinin harika gittiği de belirtilmiş. Yapılan açıklamaya göre Battlefield 3'ün ön siparişlerinin oranı, Bad Company 2'nin ön siparişlerine kıyasla %700 artmış.
 
      EA'in son oyunlarından Dead Space 2'nin ise, orijinal oyundan %40 daha fazla sattığı belirtilirken, Dead Space 2'nin satış rakamları hakkında bir bilgi, raporda yer almadı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler