Son Humble Indie Bundle 1 Milyon Doları Geçti

13.10.2011 17:42 Samet Konuksal


     Hem bağımsız yapımcıları desteklemek, hem de oyun satarken bağış yapmak amacıyla başlatılan Humble Indie Bundle kampanyası şimdiye kadar yoğun ilgi gördü. Peki son paket olan Humble Frozen Synapse Bundle'ın satışları ne durumda?
 
     Joystiq sitesinden alınan rapora göre içinde Frozen Synapse, Space Chem ve TRAUMA oyunlarını içeren Humble Frozen Synapse Bundle'ın satışları bugün itibariyle 1 milyon doları aştı. Hatta şu an itibariyle bu paketin 1.1 milyon doların üstünde hasılat yaptığını da, site üzerinden görüyoruz.
 
     Bu arada Minecraft'ın yapımcısı Notch da bağımsız yapımcıların halinden anlayıp en yüksek bağışta yapanların listesinde yer almış. Önceki paketlerde de olduğu gibi Notch, en yüksek bağış yapanlar listesinde $2.000 ile ikinci sırada bulunuyor. 
 
     Humble Indie Bundle kampanyası gerçekten de büyük ilgi görüyor...
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Frozen Synapse Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Mode 7 Dağıtıcısı: Matrix Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 26 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler