Son Rainbow Six: Siege Güncellemesi PlayStation 4'lere Büyük Sorun Oldu

21.09.2017 12:58 Gökhan Yılmaz

 
     Rainbow Six: Siege için çıkan son güncelleme beraberinde bazı PlayStation 4 sorunlarını getirdi. Kullanıcılardan gelen bildirimlere göre Squad'ınıza arkadaşlarınızı çağırmaya kalktığınızda sisteminiz çökebiliyor. İşin kötüsü bu oyunu silmekle ve sistemi yeniden başlatmakla giderilmiyor.
 
     Bu durum oldukça önemli bir sorun teşkil ettiği için mümkünse bu güncellemeyi kurmamanız, kurduysanız da oyundaki Squad'ınıza başkalarını davet etmemeniz öneriliyor. Ubisoft bu durum üzerinde Sony ile birlikte çalışıyor ve kısa bir süre sonra çözeceklerdir. 
 
     Bundan etkilenen bazı kullanıcılar sistemlerini yeniden başlatsalar bile CE-36329-3 hataları almaya ve PlayStation 4'ün ana menüsünde bile donmalar yaşamaya başladıklarını belirtmişler. Oyunun diğer sürümlerinde böyle bir sorun belirtilmemiş. O yüzden eğer PlayStation 4'te oynuyorsanız bir süre uzak durmakta fayda var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 5 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 6 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 7 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler