Song in the Smoke 18 Eylül'de Çıkıyor

02.09.2021 13:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici 17-BIT, Song in the Smoke'un 18 Eylül'de PlayStation VR, Oculus Rift ve Oculus Quest için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun hakkında
 
Sürükleyici bir hayatta kalma macera oyunu olan Song in the Smoke'un ölümcül olduğu kadar güzel dünyasına girin.

Aç canavarların dolaştığı tehlikeli bir ormanda geceyi sağ salim atlatmanın bir yolunu bulun. Hücuma geçip silah üreterek savaşı düşmana mı götüreceksiniz? Yoksa savunmaya çekilip bir ateş yakarak onları uzakta mı tutacaksınız? Ya da çevrenizi keşfedip daha iyi bir kamp yeri mi bulacaksınız? Geceyi atlatmak istiyorsanız bunlar vermeniz gereken kararlardan sadece birkaçı.

Çevrenizi keşfederken, sırlarını öğrenirken ve yırtıcılarla savaşırken, sadece hayatta kalmış olmayacaksınız, aynı zamanda gelişeceksiniz. Böylece, başka bir dünyadan gibi görünen tuhaf bir şamanın size gösterdiği, uzakta görünen o gizemli dev ağaca doğru ilerlemek için plan yapmaya başlayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Song in the Smoke Platformlar: PC PS4 Geliştirici: 17-BIT Dağıtıcısı: 17-BIT Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler