Sonic Adventure Pc , Ps3 ve Xbox 360 Yolunda

07.06.2010 15:24 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


     SEGA'nın efsane konsolu Dreamcast'in en sevilen oyunlarından biri olan Sonic Adventure ile Gamecube için piyasaya sürülen ekstra içerikli versiyonu Sonic Adventure DX  Pc,Ps3 ve Xbox 360  sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

     Durum ESRB'nin Sonic Adventure ile Sonic Adventure DX'i Pc,Ps3 ve Xbox 360 platformları için tekrar derecelendirmesiyle ortaya çıkarken hiç kuşkusuz Ps3 ve Xbox 360 sahibi Sonic ve Dreamcast fanatiklerinin de sevinmesine yol açtı.

Image and video hosting by TinyPic

     Çıkış tarihleri hakkında açıklama bulunmayan Sonic Adventure ve Sonic Adventure DX ilgili detayların kısa bir süre sonra açığa çıkması bekleniyor.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic the Hedgehog 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dimps Dağıtıcısı: Sega Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler