Sonic Boom Oyunları Serinin En Kötü Çıkışını Yaptı

12.02.2015 15:47 Samet Konuksal


    Sega'nın önemli serilerinden Sonic, her geçen oyunda daha da kötüye gidiyor. Serinin son çıkan iki oyunu Sonic Boom: Rise of Lyric ve Sonic Boom: Shattered Crystal, şimdiye kadar yapılan en kötü çıkışı yaptı.
 
    Açıklamalara göre iki oyun toplamda 490.000 adet dağıtıldı. Tabii ki oyunlarının Nintendo platformlarına özel oluşu buna doğrudan etki ediyor ancak Sonic Boom oyunları, aynı klasmandaki yapımlara nazaran yine de daha düşük seviyede seyretmiş. Örneğin Wii ve Nintendo DS için çıkan Sonic Colors'un çıkış döneminde 2.18 milyon sattığı biliniyor. Wii U ve Nintendo 3DS için çıkan Sonic Lost World bile çıkışında 710.000 adet satmıştı.
 
    Üstüne üstlük Sonic Boom için büyük seviyede pazarlama çalışmalarının yönetildiğini belirtelim. Örneğin Cartoon Network'de Sonic Boom'un çizgi film serisi başlamış, yine bu seriyle ilgili yeni oyuncaklar piyasaya çıkmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Boom Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Sanzaru Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler