Sonic Colors Duyuruldu

27.05.2010 00:44 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


     SEGA
'dan bugün yapılan açıklama ile sevilen kirpi Sonic'in Wii ve NDS platformları için hazırlanan yeni oyunu Sonic Colors resmen duyuruldu.

     2010 yılının sonunda piyasaya sürüleceği açıklanan oyunda Sonic rolünü üstlenerek dünyayı ele geçirmek adına haince planlar yapan Dr. Eggman'in elinden  Wisps isimli renkli yaratık ırkını kurtarmaya çalışıyoruz.

     Yüksek hızda aksiyon içereceği belirtilen  oyunun Wii versiyonu 2D - 3D karışımı bir oynanış içerecek. Oyunun NDS versiyonunda ise NDS'in iki ekranının da kullanıldığı 2D bir oynanış sunulacak.

     Sonic hayranlarını fazlasıyla mutlu edecek gibi görünen Sonic Colors'ın yayınlanan ilk tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.







İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Colors Platformlar: Wii DS Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 12 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler