Sonic Generations'tan 51 Yeni Ekran Görnütüsü

Shadow da Sonic Generations'ı renklendirecek karakterlerden birisi olacak
26.10.2011 09:26 Alkan Adakaner

 
     4 Kasım'da Avrupa'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için (3DS sürümü 25 Kasım'da) piyasaya çıkacak olan Sonic Generations'ın yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görüntülerde kahramanımıza Shadow da eşlik ediyor.
 
    Daha önceki Sonic oyunlarından Green Hill, Chemical Plant, Sky Sanctuary, Speed Highway, City Escape, Seaside Hill, Crisis City, Rooftop Run ve Planet Wisp gibi bölümleri bulunduracak olan oyunun HD sürümleri grafiksel olarak da oldukça iyi görünüyor.
 
     Aşağıda oyunun yeni ekran görüntülerini bulabilirsiniz. Son dönemlerdeki en iyi Sonic oyunlarından birisi ile karşılaşacağız gibi görünüyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Generations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 1 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 2 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 3 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 3 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler