Sonic Generations'tan Ön-Alım Rekoru

Generations'te klasik olarak rengarenk bölümlerle de karşılaşacağız
28.10.2011 10:43 Alkan Adakaner

 
      Sega'nın Sonic serisi 20. yılını kutlarken Sonic Generations'ın da firmanın yüzünü güldürüyor. Sega yetkililerinin açıklamasına göre Sonic Generations şu ana kadar serinin en çok ön-alım yapılan oyunu oldu.
 
     Çok sayıda otoritenin deneme şansı bulduğu Sonic Generations henüz piyasaya çıkmadan "en iyi Sonic" oyunu olarak adlandırılmaya başladı bile. PS3, PC, Xbox 360 ve 3DS için hazırlanan oyunu biz de merakla bekliyoruz.
 
     Bu arada oyunun HD sürümlerinin 4 Kasım'da, Nintendo 3DS sürümünün ise 25 Kasım'da raflardaki yerini alacağını hatırlatalım. Eğer siz de Sonic hayranıysanız ön-alım yapmak için henüz geç değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Generations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 4 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 4 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 5 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 6 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler